Actueel

Landelijk Schakelpunt

Goede, veilige en snelle zorg – dat willen we allemaal als we het nodig hebben. Of we nu chronisch ziek zijn, of na een ongelukje op de huisartsenpost komen. Die goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Informatie over onze gezondheid op dat moment. Want dat kunnen niet alle zorgaanbieders weten. Gelukkig kunnen zij belangrijke gegevens over onze gezondheid delen met elkaar via het Landelijk Schakelpunt. Maar alleen als het nodig is. En alleen als wij daar toestemming voor hebben gegeven.

Kijk op www.volgjezorg.nl voor meer informatie en het geven van toestemming.

Vertrek dokter Klijn

Hilversum, januari 2020

Beste patiënt,

Het nieuwe jaar, 2020, gaat voor mij grote veranderingen geven. Binnenkort ga ik verhuizen en daarom stop ik per 1 april, na 8 jaar, met mijn huisartsenpraktijk. Ik ga in Bennekom wonen, in de bossen bij de Veluwe en ga daar op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Mijn opvolgster is dokter Claire Schrauwers. Zij heeft de afgelopen jaren al meerdere keren heel prettig bij ons waargenomen en zal ook de komende periode af en toe inspringen. Samen met dokter Ingrid van Baarda zal zij praktijk De Appel voortzetten.

De komende paar maanden zal ik velen van u nog in de spreekkamer zien. Als u het fijn vindt om persoonlijk afscheid te nemen, dan kunt u speciaal hiervoor een afspraak inplannen op mijn spreekuur. Ik vond het fijn uw huisarts te mogen zijn en wil u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u mij gaf. Dank voor de mooie gesprekken, bijzondere momenten, het samen lachen, de tranen en zorgen die u mij toevertrouwde en de wijze levenslessen die ik van u kreeg.

Hartelijke groet,

Cécile Klijn

Nicolien bevallen

Op 6 december is Nicolien bevallen van dochter Guusje!

Moeder en dochter maken het goed.

Afscheidsbericht Ans

Ans

Lieve mensen,

Het was overweldigend, mijn afscheid van de praktijk.

Dank voor uw lieve, ontroerende en grappige verhalen tijdens de receptie (sorry voor de lange rij), in het receptieboek, op de website en op de meer dan 100 kaarten.

Dank voor alle bloemen, cadeaubonnen, wijn, persoonlijke cadeaus enz.

Dank voor de bijdragen voor de moederfiets (voor oma), die komt er!

Het is onvergetelijk!

Het ga u allen goed.

Liefs,

Ans Smit