Actueel

Vaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?
Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 024-7247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. U kunt hierover contact opnemen met de praktijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.00 en 14.00

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Afwezigheid huisartsen in vakantietijd

Tijdens vakantie van de huisarts is er altijd een waarnemend huisarts beschikbaar. 

dokter van Baarda is afwezig van: 26 juli - 13 aug

dokter Schrauwers is afwezig van: 5 juli - 9 juli en van 30 aug - 17 september

Verbale agressie in de praktijk

Onze praktijk wil een plek zijn waar medewerkers en patiënten zich prettig voelen. Daarom wordt er van de medewerkers en patiënten gevraagd om respectvol met elkaar om te gaan. Helaas merken wij dat onze assistentes steeds meer te maken krijgen met agressie en onbegrip. Veelal betreft dit vragen over de COVID pandemie. Wij voelen ons genoodzaakt hier een bericht aan te wijden. Hierdoor ontstaan discussies aan de telefoon met als gevolg lange wachttijden. Zij doen hun uiterste best de patient te helpen en werken volgens de regels. Graag uw begrip hiervoor.

Ingrid van Baarda en Claire Schrauwers

COVID vaccinaties

Op woensdag 7 juli zal de tweede vaccinatieronde met Astra Zeneca plaatsvinden, hierover vangt u nog automatisch bericht. 

Naar aanleiding van het bericht van de gezondheidsraad hebben wij besloten een extra vaccinatiedag in te plannen op zaterdag 5 juni in de ochtend. Let wel, het gaat om beperkte plaatsen.

Mocht u hiervoor in aanmerking willen komen, kunt u telefonisch voor 14u contact opnemen met de praktijk.

Vergeet uw vaccinatiekaartje niet mee te nemen voor uw tweede vaccinatie!

Kimberley bevallen

24 maart is Kimberley bevallen van een mooie gezonde dochter genaamd Elin. Zij maken het goed!