Afspraak maken

Bij Huisartsenpraktijk De Appel kunt u een afspraak maken voor het huisartsenspreekuur, het telefonisch terugbel-spreekuur, huisbezoeken, het POH-spreekuur en voor specifieke praktijkassistente-verrichtingen.
U kunt een afspraak maken op de volgende manieren:

  • Telefonisch via de assistente
  • Online via de webagenda (indien het een afspraak voor het huisartsenspreekuur betreft)

Afspraak maken - telefonisch

Op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur kunt u telefonisch via de assistente een afspraak maken via nummer 035 621 63 43.
Tussen 10.15 en 10.45 uur is de assistente telefonisch niet bereikbaar voor reguliere zaken.

Voor een afspraak op het spreekuur staat 10 minuten. Hierin kunt u 1 klacht bespreken. Heeft u een complexe klacht of meerdere klachten, maak dan altijd een dubbele afspraak. De assistente zal vragen waarvoor u de afspraak wilt maken. Dit doet zij om in te kunnen schatten hoe snel deze klacht gezien moet worden.


Afspraak maken - online

Indien u ingeschreven bent bij de praktijk kunt u, voor het maken van een afspraak voor het huisartsenspreekuur, gebruik maken van onze webagenda. U kunt een afspraak maken met uw eigen huisarts of met de waarnemend huisarts. U klikt hiervoor op het icoon Afspraak maken op de homepagina. Let op! voor een afspraak plannen wij 10 minuten, hierin kunt u 1 klacht bespreken. Heeft u meer tijd nodig, bel dan met de assistente.


Afspraak verplaatsen of annuleren

Om een gemaakte afspraak te verplaatsen of te annuleren dient u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.